Piec zawsze ciepły
Weranda Country nr 8/2014

Piec zawsze ciepły

Na gaz, olej, węgiel, prąd, ekogroszek, pelet, a nawet na suchą i pociętą w kawałki wierzbę – wybór jest olbrzymi

Czytaj dalej
Chrusty poznańskie
Weranda Country nr 8/2014

Chrusty poznańskie

Wielkopolski ser smażony to klasyczna receptura prababek i sposób na wykorzystanie każdego okruszka

Czytaj dalej
reklama
Twarzowe ziarenka
Weranda Country nr 8/2014

Twarzowe ziarenka

Choć fasola kojarzy się przaśnie, wcale taka nie jest

Czytaj dalej
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej

Projekt pomidor

Marta Wajda, projektantka i fotografka, od kilku lat zajmuje się kateringiem i produkcją przetworów Made with Love

Domowa szczepionka
Weranda Country nr 8/2014

Domowa szczepionka

Jest Superman, są i superwarzywa

Czytaj dalej
Polskie chemiczki odkryły cudowne właściwości kapusty
Weranda Country nr 8/2014

Polskie chemiczki odkryły cudowne właściwości kapusty

Trzeba było poszatkować kilka ton główek, żeby udowodnić, że kapuściany sok zabija bakterie i grzyby

Czytaj dalej
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej
Komu potrzebna słota
Weranda Country nr 8/2014

Komu potrzebna słota

Listopadowy ogród zawsze najprzyjemniej podziwiać po drugiej stronie okna, bo na zewnątrz wszystko mokre i zimne

Czytaj dalej
Zbyt słodkie
Weranda Country nr 8/2014

Zbyt słodkie

Gdy szczęśliwy rozrabiaka nagle zmienia się w śpiocha, ciągle je i pije, warto sprawdzić mu poziom cukru

Czytaj dalej

Numery archiwalne

Numery archiwalne

Przegapiłeś numer?

Wydania archiwalne – zwykłe oraz wydania specjalne
– możesz zamówić w każdej chwili
z naszego archiwum.

Zamów wersję online Pokaż wszystkie numery