Energia ze słońca
Owocowy salon piękności
Weranda Country nr 6/2014

Owocowy salon piękności

Zebrane teraz maliny, jabłka, gruszki czy żurawiny są najlepsze na kompoty i dżemy

Czytaj dalej
reklama
Jedz papryki
Weranda Country nr 6/2014

Jedz papryki

Czasem przypadki rządzą światem

Czytaj dalej
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej

Obiad z grządki

Kotlety jagnięce na sałatce z marchewką i zieloną soczewicą  Weź: •cebulę •6 marchewek •łyżkę oliwy •4 ząbki czosnku •1½ łyżeczki nasion kolendry •½ łyżeczki chili •2 łyżki przecieru pomidorowego •2 łyżeczki brązowego cukru •szklankę pszenicy na kutię •1½ szklanki zielonej soczewicy •3-5 szklanek bulionu warzywnego •garść listków mięty •4 kotlety jagnięce •opakowanie jogurtu naturalnego •3 łyżki oliwy    Cebulę pokrój w kostkę, przesmaż chwilę na patelni posmarowanej o

Domowa spiżarnia
Weranda Country nr 6/2014

Domowa spiżarnia

Gdy kupiłam poniemieckie gospodarstwo na Pojezierzu Drawskim, nie mogłam się nadziwić, jak świetnie zorganizowano kuchnię i spiżarnię, w której trzymano nawet lód wyrąbany zimą ze stawików przed domem

Czytaj dalej
Smakowite na słodko i ostro
Weranda Country nr 6/2014

Smakowite na słodko i ostro

Lidka Kłosowska z mieszania smaków i zapachów zrobiła rodzinny biznes

Czytaj dalej
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej
Tam, gdzie bociany wracają
Weranda Country nr 6/2014

Tam, gdzie bociany wracają

W Pentowie pod Tykocinem trwa właśnie ćwiczenie skrzydeł – w trzydziestu gniazdach jednocześnie

Czytaj dalej
Dobry sąsiad pająk

Numery archiwalne

Numery archiwalne

Przegapiłeś numer?

Wydania archiwalne – zwykłe oraz wydania specjalne
– możesz zamówić w każdej chwili
z naszego archiwum.

Zamów wersję online Pokaż wszystkie numery