Nalewka z jarzębiny
Przepisy Country

Nalewka z jarzębiny

Kiedyś uważano ją za drzewo magiczne, a z jej gałązek robiono czarodziejskie różdżki, talizmany, maselnice i naczynia, w których nigdy nie psuło się jedzenie

Czytaj dalej
Złote słodkości
Przepisy Country

Złote słodkości

Coraz częściej można kupić ekologiczne konfitury i dżemy, ale nigdy nie dorównają one tym smażonym w miedzianym rondlu wedle starych dobrych przepisów

Czytaj dalej
reklama
Miodowa kuracja
Weranda Country nr 4/2008

Miodowa kuracja

Miód wygładza zmarszczki, odżywia skórę i wzmacnia włosy

Czytaj dalej

Kartofel obieżyświat

Bandury, grule, pyry, rzepy – czyli ziemniaki

Zanim ogród zaśnie
Weranda Country nr 4/2008

Zanim ogród zaśnie

Zakwitł już liliowy dywan wrzosów, w trawie połyskują jasnofioletowe mrozy i ciemniejsze marcinki

Czytaj dalej
Straż na czterech łapach
Weranda Country nr 4/2008

Straż na czterech łapach

Wybór psa, który będzie pilnował naszego wiejskiego domu, jest równie ekscytujący jak wybór sukni ślubnej czy marki samochodu

Czytaj dalej
Ciepły dotyk wełny
Weranda Country nr 4/2008

Ciepły dotyk wełny

Wełna to stary jak świat wynalazek babci natury

Czytaj dalej
Rozważny i romantyczny
Weranda Country nr 4/2008

Rozważny i romantyczny

Marzymy o ogniu tańczącym w kominku

Czytaj dalej

Numery archiwalne

Numery archiwalne

Przegapiłeś numer?

Wydania archiwalne – zwykłe oraz wydania specjalne
– możesz zamówić w każdej chwili
z naszego archiwum.

Zamów wersję online Pokaż wszystkie numery