Warzywa z grilla
Przepisy Country

Warzywa na ruszt! Przepisy na lekkie i zdrowe dania z grillowanymi warzywami idealne na majówkę

Grillowanie to nasze ulubione zajęcie ogrodowe – od pierwszych cieplejszych dni kwietnia, aż do późnej jesieni. Zamiast tradycyjnych kiełbas, boczków i innych tłustych mięs, spróbujcie nowych smaków. Bo grillować można dosłownie wszystko – a zwłaszcza warzywa, grzyby i... owoce! Podpowiadamy przepisy na pyszne i lżejsze dania z grilla.

Czytaj dalej
Dogonić wiatr
Weranda Country nr 3/2009

Dogonić wiatr

Jak zaprzyjaźnić się z niesfornym wiatrem? Odpowiedź jest prosta jak

Czytaj dalej
reklama
Śniadanie z narcyzami
Weranda Country nr 3/2009

Śniadanie z narcyzami

Wielkanocny stół trzeba koniecznie przystroić wiosennym bukietem

Czytaj dalej
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej

Szparagi najlepsze są w maju

Pierwsze młode pędy szparagów przebijają ziemię na początku kwietnia, a potem dogadzają smakoszom do końca maja

Kochajmy stare jabłonie
Weranda Country nr 3/2009

Kochajmy stare jabłonie

Rozłożyste jabłonie ocieniały kiedyś dworki, a kosze owoców napełniały zapachem domy od piwnicy po dach

Czytaj dalej
Jak zatrzymać zapachy
Weranda Country nr 3/2009

Jak zatrzymać zapachy

Wiosna i lato to czas najpiękniejszych zapachów

Czytaj dalej
Reklama - Kontynuuj czytanie poniżej
Zaczerpnij czystej energii
Weranda Country nr 3/2009

Zaczerpnij czystej energii

Wyobraźcie sobie dom, który sam wytwarza energię, ma wodę z własnej studni i ekologiczną oczyszczalnię

Czytaj dalej
Dom z drewna
Weranda Country nr 3/2009

Dom z drewna

Taki dom jest jak żywy organizm – oddycha, pachnie żywicą, przemawia, odpłaca ciepłem za serce i troskę

Czytaj dalej

Numery archiwalne

Numery archiwalne

Przegapiłeś numer?

Wydania archiwalne – zwykłe oraz wydania specjalne
– możesz zamówić w każdej chwili
z naszego archiwum.

Zamów wersję online Pokaż wszystkie numery